NEWS
DETAILS
Sabtu, 31 Oct 2020 09:48 - Paguyuban Honda Malang

 

 

Lur tuku oli ojok mung angger sembarang oli yo. Kudu diperhatikno kualitas lan bahan'e. Mimin arep bagi-bagi saran, lek wayahe ganti oli ojok lali gawe AHM Oil sing duwe tingkat kekentelan 20-40W karo Engine Protection Technology sing bakal ngerawat tiap bagian mesin motor kesayanganmu.

Oli duwe peranan penting selain gawe melumasi mesin loh. Yuk, simak informasi pentinge oli ben gawe mesin ben lebih awet lan terlindungi. Ojok lali tuku Oli AHM nang AHASS terdekat yo lur!

Ayo ganti oli motormu nang AHASS saiki yo!

 

RELATED
NEWS
UPCOMING
EVENTS
TOP 5 NEWS
TWITTER
FACEBOOK